Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα κατάφεραν να προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις καθώς βρέθηκαν σε μια ξεχασμένη καλύβα στη ζούγκλα και ήρθαν πολύ κοντά όπως είδαμε στο νέο trailer.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο παίκτες κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση διότι έχουν και οι δυο σχέση στην Ελλάδα. Ο ράπερ Μπο και η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου έπαθαν σοκ με τις εικόνες που παρουσιάστηκαν και σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Γεια σου”  αποκάλυψε πως μίλησαν αργά τη νύχτα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο Μπο είπε χαρακτηριστικά: 

“Είναι τελικά το παιχνίδι των ανατροπών. H σύντροφος του Μάριου έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο.”Έχω τρελαθεί” μου λέει”. 

Η σύντροφος του Μάριου Πριάμου φέρεται να είναι η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor με την ομάδα των Διάσημων.

Ο Μπο αισθάνεται προσβεβλημένος – κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό – διότι ο Μάριος Πρίαμος του έλεγε πως θα προσέχει την Καρολίνα και πως θα είναι εκεί για εκείνη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται να μπει στο Survivor και αν τελικά συμβεί αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε που θα πάει η βαλίτσα.

Τσέκαρε και αυτά: