Μάριος Πριάμος

O Μάριος Πρίαμος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο “γόης του Survivor All Star” καθώς κορίτσια “σφάζονται” στην ποδιά του και εκείνος φέρεται να προσπαθεί να κάνει πράγματα έτσι ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται όλοι με την ερωτική ζωή του παρόλο που έχει δώσει δικαιώματα.

Η Σοφιάννα Αμβραμάκη μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”, θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη σχέση της με τον Μάριο λέγοντας πως έχουν γνωριστεί στο παρελθόν και έχουν βγει ενώ υπάρχουν κάποιες κοινές τους φωτογραφίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

“Με τον Μάριο γνωριζόμαστε, βγήκαμε, υπάρχουν κοινές φωτογραφίες, δεν κρυφτήκαμε, αλλά κάπου ωπα”, είπε η πρώην Suvivor και δεν ήθελε να δώσει παραπάνω έκταση στο ζήτημα διότι τα καρφιά που έστρεψε προς τη Μαρία Αντώνη ήταν πολλά καθώς έχει αναφερθεί η πανελίστρια στο όνομα της και δεν το έχει εκτιμήσει καθόλου.

Ο Μάριος Πρίαμος και η Ελευθερία Ελευθερίου

Ο παίκτης του Survivor All Star απαθανατίστηκε από drone να λερχεται πολύ κοντά με την Καρολίνα Καλύβα στη ζούγκλα και έγινε χαμός καθώς οι δυο τους είχαν στην Ελλάδα δυο πρόσωπα τα οποία τους περίμεναν.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο παιχνίδι και αφού τον έκανε “σκουπίδι” με τα λόγια της, αποφάσισε να ηρεμήσει και να έρθουν ξανά κοντά!

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, η Κόκκινη ομάδα είναι έξαλλη με τον Μάριο καθώς πιστεύουν την Ελευθερία για το σενάριο πως εκείνος την έπεισε να μιλήσει στον Σχίζα. Και έτσι αποφασίζει να την απομακρύνει από κοντά του και κόβει κάθε επαφή μαζί της!

Ο παίκτης θέλει να φτάσε μέχρι τον τελικό και φέρεται να χρησιμοποιεί πολλούς τρόπους για να το καταφέρει αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα να βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου γιατί έχουν κουραστεί οι Κόκκινο με όλα όσα συμβαίνουν και με τον διχασμό που υπάρχει στην ομάδα τους.

 

Τσέκαρε και αυτά: