Μάριος Πριάμος

Ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα κατάφεραν να κάνουν μεγάλο ντόρο με τις συναντήσεις στους στην κρυφή καλύβα που βρισκόταν στην ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου και αγνόησαν τελείως το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που τους περιμένουν στην Ελλάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε με άγριες διαθέσεις στο Survivor και κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο παιχνίδι καθώς είναι πληγωμένη και ήθελε με τον δικό της τρόπο να διεκδικήσει τον παίκτη αλλά από ότι φαίνεται τα πράγματα ε=έχουν παγώσει μεταξύ τους!

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε στην εκπομπή “Γεια σου ” και τοποθετήθηκε με τον δικό της τρόπο για όσα συμβαίνουν και πρέπει να πούμε πώς ήταν πολύ άβολο όλο αυτό που έγινε!

Μετά από ένα βίντεο οπό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφερόταν στην Ελευθερία και τον Μάριο, η Καρολίνα είπε κάποια πράγματα.

“Εκθέτεις όπως και αν έχει λέγοντας ονόματα (σπόντα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου). Δεν πίστεψα όσα είπε ο Μπάρτζης για το Μάριο και την Ελευθερία. Καλύτερα να ρωτήσουμε τους ίδιους. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη. Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει συναισθήματα για τον οποιοδήποτε είναι δικό του θέμα. Μου ρίχνει την ενέργεια να βλέπω τι κάνει ο καθένας. Συναισθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά έχει μπει σε παύση. Ένιωσα πως κάποια πράγματα που λέει η Ελευθερία στις προσωπικές συνεντεύξεις πως κάπως απευθυνόταν σε εμένα”. 

Ο Μάριος Πρίαμος έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει!

Τσέκαρε και αυτά: