Μάριος Πρίαμος

Τρομερά τσαχπίνης μας έχει βγει ο Μάριος Πρίαμος καθώς φέρεται να έχει άπλωσε τα δίχτυα και προς άλλο ένα πρόσωπο στο Survivor και το παραδέχτηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμωφνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” και τον Νίκο Παρτσώλη, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ήρθε κοντά και με μια ακόμη Survivor και παραδέχτηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου πως έχει συμβεί αυτό!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο Μάριος Πρίαμος περνά πολλές ώρες με την Ελευθερίου και της παραδέχτηκε πως είχε έρθει κοντά με ένα ακόμη κορίτσι, το οποίο δεν είναι η Καρολίνα Καλύβα! Μάλιστα, παραδέχεται και το όνομα της Survivor.

Στην ουσία πρόκειται για ένα τετράγωνο το οποίο κανείς δεν μπορεί να καταλάβει και από το πουθενά ο παίκτης μας έχει βγει πολύ ερωτικός!

 

Nα σου θυμίσουμε πως ο παίκτης είχε έρθει πολύ κοντά με την Καρολίνα Καλύβα, είχε έρθει πολύ κοντά με την Ελευθερία Ελευθερίου και όλοι περιμένουμε να μάθουμε το όνομα του άλλο προσώπου που συμπληρώνει το τετράγωνο του Μάριου ο οποίος φέρεται να είναι ο “τσαχπίνης” του All Star!

Πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμη!

Tσέκαρε και αυτά: