Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ελευθερία Ελευθερίου και οι δυο τους αντάλλαξαν πολλές κουβέντες οι οποίες ήταν ιδιαίτερες! Η τραγουδίστρια είχε μεγάλο θυμό κατά του συμπαίκτη της στην Κόκκινη ομάδα και πλέον έχουμε την πρώτη αντίδραση της Καρολίνας Καλύβα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Καρολίνα Καλύβα εμφανίστηκε με τη Σοφιάννα Αβραμάκη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και η πρώτη της αντίδραση σχετικά με όσα έγιναν στην καλύβα όπου εμφανίστηκε η Ελευθερία ήταν λίγο περίεργη. Όταν τη ρώτησε ο Νίκος Μουτσινά εκείνη απάντησε.

“Bαριέμαι. Δεν μπορώ όλη αυτή την αρνητική ενέργεια”, είπε η Καρολίνα Καλύβα στο Νίκο Μουτσινά.

Στη συνέχεια είπε:

“Είναι επιλογή η επίθεση στον Μάριο. Για κάτι τόσο προσωπικό πας στον πρωταγωνιστή, off camera. Δεν το κάνεις έτσι. Παίρνει ο Μαρτίκας την πρωτοβουλία; Έχεις μάτια και μυαλό να τα αντιμετωπίσεις μόνη σου όλα αυτά.” .

Η Καρολίνα σύμφωνα με τα λεγόμενα της, πιστεύει πως ο Μάριος Πρίαμος νιώθει ακόμη αυτά που ένιωθε και εκείνη όταν ήταν μαζί στο Survivor All Star.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην παίκτρια δε θέλει να εμπλακεί ακόμη περισσότερο σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και περιμένει!

Τσέκαρε και αυτά: