Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φέρεται να έχει συναντήσει στο Survivor All Star ένα πρόσωπο το οποίο του έχει κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και υπήρξε μια συνάντηση στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε ένα από τα συμβούλια, ο παίκτης έκανε μια τρυφερή κίνηση προς μια παίκτρια και φέρεται να έχε βρει το πρόσωπο με το οποίο θέλει να κάνει κάποιες τσαχπινιές παραπάνω.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσόλη στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει κοντά με μια παίκτρια και βρέθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους στη ζούγκλα όπου και τα “είπαν” και συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις τους.

 

Ο παίκτης έχει δηλώσει κατά το παρελθόν πως είναι λάτρης του φλερτ και πως του αρέσει να κάνει πράγματα τα οποία οδηγούν στον έρωτα. Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί το πρόσωπο με το οποίο έχει έρθει πολύ κοντά αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να γνωστοποιηθεί το όνομα του και να πάθουμε ένα μικρό σοκ.

Στον Άγιο Δομήνικο ο έρωτας καλά κρατεί αφού υπάρχουν πρόσωπα τα οποία ακόμη προσπαθούν να έρθουν κοντά παρά τις αντιξοότητες και κάτι μας λέει πώς έχουμε να δούμε πολλά τους επόμενους μήνες.

Τσέκαρε και αυτά: