Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται να μην αντέχει άλλο όσα συμβαίνουν στην καλύβα των Κόκκινων καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και από τότε που μπήκε στο παιχνίδι υπάρχει μεγάλη ρήξη μεταξύ των παικτών στην ομάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παίκτης των Κόκκινων ο οποίος έχει αναδειχθεί στον απόλυτο player του Survivor All Star δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη την κατάσταση και στο νέο trailer του ριάλιτι επιβίωσης για το επεισόδιο της Κυριακής 12/3/2023 και τον ακούμε να λέει ένας άνθρωπος δημιούργησε επτά διαφορετικές ιστορίες από τις οποίες δεν μπορεί να καταλάβει ποιες είναι αληθινές και είναι έξαλλος.

Από την άλλη πλευρά, η Ελευθερία Ελευθερίου αμφισβητεί τον ανδρισμό όλων των ανδρών της ομάδας της και ειδικότερα του Σπύρου Μαρτίκα διότι θεωρεί πως δεν της έχουν φερθεί σωστά και ο Μαρτίκας αντιδρά ενώπιον όλων στην καλύβα.

Ο Μάριος Πρίαμος είναι το άτομο με το οποίο η Ελευθερία έχει τα περισσότερα θέματα και πρέπει να βρεθεί λύση!

Σε άλλα νέα, οι δυο ομάδες θα πρέπει να φέρουν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα το οποίο θα προκαλέσει ζαλάδες και στο συμβούλιο θα δούμε τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση ο οποίος θα είναι -μάλλον- από την Μπλε ομάδα.

Τσέκαρε και αυτά: