Μάριος Πρίαμος

O Μάριος Πρίαμος μας βγήκε… “Μάνθος Φουστάνος” όπως πολύ εύλογα είπε η Ευρυδίκης Παπαδοπούλου σε μια από τις προσωπικές της συνεντεύξεις στο Survivor All Star και όλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το τρίτο πρόσωπο το οποίο φέρεται να έχει έρθει κοντά μαζί του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε αναφέρει το όνομα του τρίτου πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται ερωτικά με τον παίκτη των Κόκκινων αλλά η παραγωγή επέλεξε να βάλει “μπιπ” καθώς δεν επιτρέπεται να ακουστεί αν δεν υπάρχουν αποδείξεις! Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φρόντισε να κάνει μια αποκάλυψη στην εκπομπή “Happy Day” και να επιβεβαιώσει τους τουιτεράδες οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Μάριος Πρίαμος έκανε τσαχπινιές με μια πολύ συγκεκριμένη κοπέλα!

“Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Το δεύτερο είναι φωνήεν”, είπε η παρουσιάστρια! 

Άφαντη η Καρολίνα Καλύβα

Η Κάρολ βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε μιλήσει με πολύ γλυκά λόγια για το Μάριο Πρίαμο αλλά από ότι φαίνεται, έχει αποφασίσει να τηρήσει σιγή ιχθύος και να μην κάνει ούτε μισό ποστάρισμα για εκείνον στα social media!

Εκείνη βγαίνει και διασκεδάζει και το μόνο πρόσωπο το οποίο στηρίζει είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Τσέκαρε και αυτά: