Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ένα πρόσωπο το οποίο περίμεναν όλοι να δουν στο Survivor All Star καθώς έχει πολλούς θαυμαστές από το 2017 που ήθελαν να τον δουν νικητή! Αλλά έχει καταφέρει να προκαλέσει πανικό με όσα έχουν γίνει και ο κόσμος θα ήθελε πολύ να ακούσει όλη την άποψη του για αυτά που ακούγονται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O παίκτης των Κόκκινων φέρεται να είναι αυτός που κινεί τα νήματα στην ομάδα του και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι τίποτα μπροστά του, διότι ξέρει πολύ καλά πως να χειριστεί την Ελευθερία Ελευθερίου καθώς κατάφερε να προκαλέσει την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα μετά από όσα του είπε η Τελεφερίκ υπό την φερόμενη καθοδήγηση του.

Σύμφωνα με την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, ο Μάριος Πρίαμος είναι αυτός που κινεί τα νήματα και ο Μαρτίκας είναι αυτός που ανακατεύει τα πράγματα και στις δυο ομάδες. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως ο παίκτης ζήτησε “συγγνώμη” από την Ελευθερία για όσα έγιναν και ο Πρίαμος έχει καταφέρει να την κάνει “εκτελεστικό όργανο”.

Να σου θυμίσουμε πως και ο Στάθης Σχίζας είχε αποκαλέσει την Ελευθερία “εκτελεστικό όργανο” του Πριάμου σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Tσέκαρε και αυτά: