Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος είναι ένας από τους 26 παίκτες που μπήκαν στο Survivor All Star και το τηλεοπτικό κοινό ενθουσιάστηκε με την είσοδο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Κύπριος παίκτης που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο έχει ενταχθεί στην ομάδα των Κόκκινων και μαζί με τους συμπαίκτες του προσπαθούν να καταστρώσουν τακτικές για να κερδίσουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν.

Κάθε φορά που ο Μάριος Πρίαμος κερδίζει πόντους στο αγώνισμα κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση η οποία κάτι μας θύμισε! Στην ουσία ο παίκτης ανοίγει τις παλάμες του και φαίνεται σαν να βγάζει ενέργεια από αυτά.

Η κίνηση που κάνει ο παίκτης θυμίζει αυτή που κάνει ο Σο Γκο Κου όταν ετοιμάζεται να εξαπολύσει την ενέργεια του σε κάποιον εχθρό στη σειρά “Dragon Ball”.

O παίκτης κάνει αυτή την κίνηση με τα χέρια και δείχνει με αυτόν τον τρόπο πώς είναι έτοιμος για όλα και πώς μπορεί να κερδίσει τους πάντες!

Όλοι οι παίκτες έχουν μια χαρακτηριστική κίνηση όπως ο Τάκης Καραγκούνιας που δείχνει το τατουάζ και φωνάζει “Αίγιο” ενώ η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα κάνει ένα πολύ χορευτικό μαζί με άλλους παίκτες.

 

Τσέκαρε και αυτά: