Μάριος Πρίαμος

O Μάριος Πρίαμος μπορεί να είναι ένας παίκτης του Survivor All Star ο οποίος θέλει να απασχολεί με την αγωνιστικότητα του, όμως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων λόγω των ερωτικών του προτιμήσεων και πολλά ακούγονται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν γίνει μεταξύ του Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου και φρόντισε να πετάξει ένα πολύ ιδιαίτερο… καρφί κατά της παραγωγής.

Η παίκτρια αναφέρθηκε στη στιγμή που είπε on air το όνομα του τρίτου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται με τον Μάριο Πρίαμο και είπε χαρακτηριστικά:

“Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής, ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε “έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ”. Εκείνος απάντησε οκ. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά. Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο”.

Ο Μάριος Πρίαμος έχει κάνει χαμό!

Τσέκαρε και αυτά: