Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του πρώτου Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ και αμέσως έγινε αγαπητός στον κόσμο. Για αυτό το λόγο , άλλωστε, βρέθηκε στον μεγάλο τελικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φιναλίστ του Survivor βρέθηκε στο πλευρό του ντάκου όπου περίμενε υπομονετικά να ακούσει από τα χείλη του Σάκη Τανιμανίδη του όνομα του. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τη μεγάλη νίκη.

Ωστόσο, κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα αφότου βγήκε από το παιχνίδι και πλέον επιστρέφει στο Survivor All Star για να πάρει αυτό που επιθυμεί! Το έπαθλο.

Το βιογραφικό του Μάριου Πρίαμου

Ο Μάριος Πρίαμος είναι 36 ετών και γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και τις καταδύσεις. Έχει εργαστεί ως μοντέλο ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στην ποδηλασία.

Οι γονείς του είναι επίσης γυμναστές και στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα αγαπητοί!

Ο γυμναστής συμμετείχε το 2017 στο Survivor όπου και κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση ενώ συμμετείχε και στο J2US με την Άσπα Τσίνα.

Η λατρεία στο φλερτ

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάννα” αποκάλυψε πώς έχει αδυναμία στο φλερτ. Δε ζει χωρίς φλερτ και του αρέσει πάρα πολύ διότι πιστεύει πως χρειάζεται στις μέρες μας.

Δεν είναι σε σχέση όπως είχε δηλώσει και η τελευταία του ήταν πριν από δυο χρόνια, αλλά τον έχουν δει σε νυχτερινά μαγαζιά παρέα με αιθέριες υπάρξεις!

Η εκπομπή του

Ο Μάριος Πρίαμος είναι ένα από τα πρόσωπα που εξαργύρωσε τη δημοσιότητα που πήρε από το Survivor All Star και κατάφερε να κάνει πολλές συνεργασίες. Μάλιστα, είναι ένα από τα πρόσωπα που έκανε δική του εκπομπή η οποία ονομάστηκε ‘”Passanger” και αφορούσε στα ταξίδια σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο κόσμος στα social media τον αγαπά πολύ και μέχρι στιγμής μετρά 156Κ followers στο Instagram!

Τσέκαρε και αυτά : 

Μάλλινα πουλόβερ : Πώς να τα πλύνεις σωστά

Netflix : Τα προγράμματα μαγειρικής που πρέπει να δεις