Μαρίτα Καθιζιώτη

Η Μαρίτα Καθιζιώτη δεν κατάφερε να εμφανιστεί στο πλατό του μεγάλου τελικού του GNTM και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι έμειναν έκπληκτοι αφού είναι μια από τις τρεις φιναλίστ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλατό για να σταθεί δίπλα στην Αλεξία Τράικο και τη Βικτώρια Μυροφορίδου και εμφανίστηκε μέσω live βίντεο για να μπορέσει να δώσει το παρών.

Οι κριτές αφού είδαν τη Μαίρη Βιτινάρος να κάνει πασαρέλα, αναρωτήθηκαν που βρίσκεται το μελαχρινό κορίτσι από την Κύπρο. Και ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη που υπάρχει στο πλατό και ανακοίνωσε πώς δε γινόταν να βρίσκεται εκεί χωρίς να διευκρινήσει τους λόγους για τους οποίους δεν έδωσε το παρών.

Κατά τη διάρκεια του τελικό του GNTM αποκάλυψε πως έχει κολλήσει κορονοϊό και πώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εμφανίστηκε αλλά δεν είχε σκοπό να μη βγει στην κάμερα και να μην παρακολουθήσει όλα όσα θα συμβούν τη μεγάλη βραδιά, καθώς “show must go on” όπως λέει πολύ συχνά ο Τάσος Σοφρωνίου.

Η Μαρίτα Καθιζιώτη μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο πλατό αλλά παρακολούθησε όλα όσα είπαν οι κριτές αλλά και τη βαθμολογία που της έδωσαν.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Ακίρα Κουροσάβα : Ποιος είναι και τι είχε κάνει

Ζέφη Τζούλια: Το νέο της τραγούδι