Μαρίτα Καθιζιώτη

Η Μαρίτα Καθιζιώτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να ξετρελάνει τους κριτές στο GNTM με τον αέρα και την προσωπικότητά της και κέρδισε ένα εισιτήριο για το id catwalk.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα στο πλατό οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τον αέρα της και με το πόσο αισιόδοξο πλάσμα φαινόταν.

Η Μαρίτα Καθιζιώτη είναι 23 από την Κύπρο με σπουδές στο marketing στη Βρετανία όπου και εργαζόταν ως plus size μοντέλο για διάσημα brands. Ένα από αυτά είναι η ASOS, αλλά παρά το γεγονός ότι είχε μια καριέρα στην Αγγλία αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να διαγωνιστεί στο GNTM.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε είχε έρθει και στο περσινό GNTM με τελείως διαφορετική σύνθεση και παρά το γεγονός πως είχε καταφέρει να περάσει από τις audition, στο τέλος στο id walk δεν τα κατάφερε. Ο Γιώργος Καράβας φυσικά την αναγνώρισε και την εκθείασε, με τους υπόλοιπους κριτές πλέον να τον φωνάζουν manager της Μαρίτας.

Δεν ήταν μόνο η εμφάνιση και ο αέρας της η έκπληξη για τους κριτές, αλλά όλα άλλαξαν όταν κλήθηκε να φωνάξει μέσα στο πλατό τον καλύτερό της φίλο που τη συνόδευσε στις audition.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο που είχε διαγωνιστεί στο προηγούμενο GNTM με τους κριτές να δηλώνουν τον θαυμασμό τους επειδή παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν, τον έβλεπαν και τον παρακολουθούσαν.

Tο σίγουρο είναι πως η Μαρίτα Καθιζιώτη πέρασε στην επόμενη φάση! Βέβαια δεν είναι καθόλου σίγουρο πως κατάφερε και να μπει στο σπίτι.

Τσέκαρε κι αυτό:

GNTM 5 : Ένα είδωλο 79 ετών πήγε στις οντισιόνς