Μαρτάκης

Μαρτάκης: Ο δαιμόνιος φακός του citynow.gr βρίσκεται παντού και αυτή τη φορά εντόπισε γνωστά πρόσωπα της showbiz να διασκεδάζουν στα μπουζούκια.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη ο οποίος βρέθηκε στο Teatro Athens που τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Χρήστο Κυριαζή, τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ελισάβετ Σπανού.

Δεν ήταν μόνος του φυσικά, αλλά μαζί του ήταν και ο γνωστός ηθοποιός, Τόνυ Δημητρίου, αφού οι δύο τους συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση “Η Παριζιάνα”.

Και οι δυο διασκέδασαν με την ψυχή τους, όπως και όλο το υπόλοιπο κέντρο φυσικά. Την παρουσία του φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην αντιληφθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο τελευταίο μέρος η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη κάλεσαν στην πίστα τον Κώστα Μαρτάκη και εκείνος δεν τους χάλασε το χατήρι. Ανέβηκε, έκατσε ανάμεσά τους και τραγούδησε αν και όπως αποκάλυψε έχει πιει λίγο παραπάνω.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι πια δεν τον εμπόδισε σε καμία περίπτωση να δείξει πως και φωνητικά εξακολουθεί και το έχει και πως μπορεί να σταθεί επάξια στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας.

Ο κόσμος τον αποθέωσε όπως και οι δύο συνάδελφοί του που τον ευχαρίστησαν για την τιμή.