Μάρθα Καραγιάννη

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται η γνωστή και αγαπημένη σε όλους ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο, γεγονός που αποκάλυψε η Ντόρα Ντούμα που είναι πολύ καλή της φίλη και με την οποία συγκατοικούν κιόλας.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο Facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό.

Όπως έγινε γνωστό η Μάρθα Καραγιάννη είχε επί τρεις ημέρες πυρετό, κόπωση και πόνο και την πήγαν στο νοσοκομείο και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο πυρετός πλέον έχει υποχωρήσει και η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να κάνει υπέρηχο, προκειμένου να εντοπίσουν την αιτία του πόνου. Πάντως, οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάτι επικίνδυνο και ίσως να πρόκειται για μία λοίμωξη.

Πάντως, αυτό που συγκινεί είναι το γεγονός πως ένα κινηματογραφικό ζευγάρι που ήταν και είναι πολύ καλοί φίλοι, δηλαδή ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκονται ταυτόχρονα στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας. Πάντως, η ίδια ακόμα και τώρα που νοσηλεύεται ζητά σε καθημερινή βάση να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας του αγαπημένου της φίλου, Κώστα Βουτσά.