Marvel

Η Marvel είναι από τις εταιρείες παραγωγής και δημιουργίας ταινιών με σούπερ ήρωες που καταφέρνει διαρκώς να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά στην Κίνα φαίνεται πως. έχουν αποφασίσει να μπανάρουν τις ταινίες μια και καλή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον Guardian, η Κίνα απαγορεύει την προβολή των ταινιών της γνωστής εταιρείας μετά από 3,5 χρόνια και έτσι δε θα έχουν την ευκαιρία να δουν ταινίες όπως ο “Black Panther: Wakanda Forever”, και τον AntMan.

H διεύθυνση κινηματογράφου της Κίνας φέρεται να τις έχει απορρίψει για λόγους λογοκρισίας ή για να προστατευτεί η εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία η οποία είναι μεγάλη.

Η Κίνα δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δε θέλει να προβάλλονται οι ταινίες της Marvel δεν είναι λίγες οι αναφορές που κάνουν λόγο για την ενόχληση τους όσο αφορά την παρουσία των ΛΟΑΤΚΙ+ ηρώων ή χαρακτήρων, τα σύμβολα που ενισχύσουν το πατριωτικό αίσθημα των Αμερικάνων και άλλα τέτοια.

Η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση για αυτή την απόφαση αλλά σίγουρα δε θα είναι ευχαριστημένη η εταιρεία καθώς οι Κινέζοι είναι ένα δυναμικό κοινό.

Τσέκαρε και αυτά: