Μασάι

Μέλη της φυλής των Μασάι κάθισαν σε ένα τραπέζι φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους και μακριά από το σπίτι τους, αποφάσισαν να κάνουν μια τρέλα και δοκίμασαν για πρώτη φορά μπέργκερ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η συγκεκριμένη φυλή τοποθετείται στην Κένυα και στη νότια Τανζανία, και συνήθως καταναλώνουν ωμό κρέας, μέλι και ενίοτε το αίμα κάποιου ζώου! Οπότε καταλαβαίνεις πως το μπέργκερ τους φάνηκε κάτι πολύ περίεργο.

Ένα από τα μέλη της συγκεκριμένης φυλής κατάφερε να αποκτήσει κάμερα και έχουν δημιουργήσει ένα κανάλι στο Youtube όπου καταγράφονται διάφορες στιγμές τους και τις παρουσιάζουν σε όλο τον κόσμο.

Τα μέλη ταξίδεψαν στη Ζαζιμβάρη και αποφάσισαν να επισκεφτούν ένα μαγαζί για να δοκιμάσουν πατάτες τηγανητές και μπέργκερ! Και η αντίδραση τους ήταν epic!

Κάθισαν σε ένα τραπέζι και μιλώντας πολύ καλά ελληνικά, απόλαυσαν το μπέργκερ τους το οποίο κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω.

Τους προσφέρθηκε ένα μπέργκερ με κοτόπουλο, ένα με λαχανικά, ένα με τυρί και κρέας και ένα με ψάρι! Και το καλύτερο μπέργκερ για αυτούς ήταν εκείνο με το κρέας καθώς δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το ψάρι.

Οι ήχοι πάντως που έβγαλαν φανέρωσαν ικανοποίηση!

Τσέκαρε και αυτά: