Mask
Πηγή: https://www.facebook.com/maskathens/

Βολτάροντας στο κέντρο της Αθήνας είναι σχεδόν βλάσφημο να μην επισκεφθεί κανείς το Mask, ένα σύγχρονο all day bar restaurant με μία μοναδική αισθητική που κυριολεκτικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Mask
Πηγή: https://www.facebook.com/maskathens/

Το restaurant bar Mask στην Καλαμιώτου 18 & Κολοκοτρώνη 55 βρίσκεται σε δύο επίπεδα με ξεχωριστή αισθητική και με έναν τρομερό εξωτερικό χώρο, που από την άνοιξη και μετά είναι το σημείο συνάντησης όλων στο κέντρο της Αθήνας.

Προσφέρει μία απίστευτη ποικιλία από πιάτα της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας και όχι μόνο που πραγματικά προκαλούν έκρηξη στον ουρανίσκο του επισκέπτη.

Mask

Από το μενού του Mask φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα υπέροχα γλυκά που πραγματικά δίνουν άλλη οπτική στην έννοια της γεύσης, όπως το Cheesecake σοκολάτας με σπιτική καραμέλα και mixed berries.

cheesecake Mask

To βράδυ το Mask μεταμορφώνεται σε έναν χώρο με μοναδικά cocktails και υπέροχα ποτά, ενώ η μουσική σου απογειώνει τη διάθεση. Αυτό που δεν πρέπει να χάσετε σε καμία περίπτωση είναι τα μοναδικά live events του Mask, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τα γούστα και τις επιθυμίες των πελατών.

Αυτό που λίγοι ξέρουν για το Mask είναι πως στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασσικό του 1834 που κάποτε υπήρξε μια από τις κατοικίες του Όθωνα. Και το καλύτερο; Η ιδιοκτησία του Mask σέβεται απόλυτα αυτό τον χώρο και μπράβο τους.

Καλαμιώτου 18, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Σύνταγμα.

Τηλ. επικοινωνίας 6948 238078 & email: themaskathens@gmail.gr

Facebook: Mask