Κατερίνα Λένη

Γνωρίσαμε την Κατερίνα Λένη μέσα από τη συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, Master Chef, και όλοι την παρακολουθούσαμε με απόλυτη προσήλωση γιατί περιμέναμε συνεχώς τις φαρμακερές της ατάκες.

Κορυφαία ατάκα της Κατερίνας ήταν το “Είναι όλοι ηλίθιοι”.

Η Κατερίνα Λένη είχε μια εξαιρετική πορεία στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής. Παρόλα αυτά, τα όσα γίνονταν πέρα από τη μαγειρική, την επηρέασαν αρνητικά και δεν κατάφερε να συνεχίσει προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο του Master Chef.

Η πορεία της, όμως, διαγράφεται λαμπρή, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα είναι η επίσημη σεφ στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούριου ξενάγησε τη νέα σεφ της εκπομπής στα λημέρια της κουζίνας, η οποία από δω και πέρα θα της ανήκει ώστε να δημιουργεί καθημερινά υπέροχες συνταγές.

“Τη μαγειρική την έχω συνδυάσει με αγάπη, προσφορά και φροντίδα. Δεν έχω ούτε τίτλο σεφ, ούτε αστέρια Michelin, αλλά όταν μαγειρεύω με τους ανθρώπους που αγαπώ το κάνω με πολύ μεράκι. Κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εδώ. Να μαγειρέψω όμορφα και απλά να μοιραστώ τις δικές μου γνώσεις πάνω στη μαγειρική”, δήλωσε η πρώην παίκτρια του Master Chef λίγο μετά την παρουσίασή της.