MasterChef

Το Master Chef έρχεται και το 2021 αλλά μέχρι τώρα έχει αφήσει πίσω του μοναδικούς μάγειρες που κάνουν λαμπρή καριέρα και έχουν και μία επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.

Αυτή τη φορά μιλάμε για το μαγειρικό ζευγάρι, Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη, οι οποίοι μετά το Master Chef βρίσκονται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την εκπομπή του Alpha, το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η επιτυχία τους εκεί είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό φαίνεται καθημερινά από την ανταπόκριση του κοινού και το πόσο επιτυχημένες είναι στον κόσμο οι συνταγές τους.

Και οι δύο, Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη αποδεικνύουν πως είναι ακούραστοι “εργάτες” της μαγειρικής τέχνης μένοντας μακριά από οτιδήποτε μπορεί να τους αποσπάσει την προσοχή από αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

 

Και οι δύο μετά την τηλεοπτική τους παρουσία τόσο στο Master Chef όσο και πλέον στο Happy Day, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό κανάλι στο Youtube.

 

Ανακαλύψαμε το νέο τους κανάλι που μετρά μόλις λίγες ώρες ζωής και ενθουσιαστήκαμε με την ονομασία του: Foobies Kitchen!

Στο νέο τους κανάλι στο Youtube οι δύο σεφ του Master Chef θα ανεβάζουν τα αποσπάσματα από τις συνταγές που παρουσιάζουν στο Youtube, αλλά όχι μόνο αυτό. Έχει πέσει στα αυτιά μας πως ετοιμάζουν οι δύο τους ακόμα πιο σπουδαία πράγματα στο Youtube και όχι μόνο

To πρώτο βίντεο που ανέβασαν ήταν πάντως στο πνεύμα των Χριστουγέννων μιας και ανέβασαν μία συνταγή με κουραμπιέδες που θα μας μείνουν αξέχαστοι.

Περιμένουμε με αγωνία και τις επόμενες κινήσεις τους!