MasterChef 2022

Μετά την αποχώρηση του Μάριου Λιόλιου, εννέα διαγωνιζόμενοι παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 ξεκινά με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, με ένα κουτί για τολμηρούς. Για κάποιους ο χρόνος είναι σημαντικότερος και από τα ίδια τα υλικά, ενώ άλλοι δεν διστάζουν να ρισκάρουν. Ένα πιάτο όμως θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, δίνοντας στον δημιουργό του σημαντικό πλεονέκτημα στη συνέχεια.

Στο Tεστ Δημιουργικότητας οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να εμπνευστούν από πιάτα συνδεδεμένα με έθιμα του τόπου μας. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του νικητή ή της νικήτριας του Mystery Box και πόσο κρίσιμες θα αποδειχθούν για το τελικό αποτέλεσμα;

Οι διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν ότι πια έχουν μπει στην τελική ευθεία του διαγωνισμού και κάθε δοκιμασία μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους. Όσο δύσκολο κι αν είναι το ζητούμενο για κάποιους, όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια για αστοχίες και όλοι θέλουν να κερδίσουν τόσο τα πλεονεκτήματα, που χαρίζει η νίκη στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, όσο και το σημαντικό δώρο, που τα συνοδεύει.

Ποιος ή ποια θα γιορτάσει τη νίκη και ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση στο τέλος της ημέρας;

Τσέκαρε κι αυτό:

Διαμάντι : Πωλείται ο “Βράχος”