MasterChef 2023

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο MasterChef 2023 και οι κριτές μαζί με την παραγωγή, θέλουν να κάνουν γρήγορες διαδικασίες για να κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο και στα ύψη! Μην ξεχνάμε πώς καλή είναι η μαγειρική αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης παίζουν σημαντικό ρόλο.

Οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής που αναμένεται να προβληθεί μέσω της συχνότητας του Star στις αρχές του νέου έτους, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, επιστράτευσαν την καλή τους διάθεση και μίλησαν στην εκπομπή “Breakfast@Star” για όλα όσα θα δουν και αναφέρθηκαν σε μια πολύ σημαντική αλλαγή!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τους κριτές θα δούμε μια μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι καθώς οι οντισιόνς θα γίνουν με πιο γρήγορους ρυθμούς και οι λευκές ποδιές θα είναι πλέον το εισιτήριο για το σπίτι! Οι παίκτες που θα πάρουν λευκή ποδιά στην οντισιόν θα μπουν απευθείας στο σπίτι ενώ όποιος λάβει μαύρη ποδιά θα έχει μαι δεύτερη ευκαιρία για να δοκιμαστεί και να πάρει το εισιτήριο που θα τον οδηγήσει στις κουζίνες του MasterChef 2023 όπου και θα παλέψει για το μεγάλο έπαθλο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε πως το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι πιο στακάτο και πιο δυνατό φέτος, και ο τρόπος επιλογής των παικτών αλλάζει.

Τσέκαρε και αυτά : 

Έτσι, λοιπόν, οι λευκές ποδιές είναι το εισιτήριο για το σπίτι και οι μαύρες ποδιές θα είναι η δεύτερη ευκαιρία η οποία θα πραγματοποιείται μέσω κάποιας μαγειρικής δοκιμασίας.

Τσέκαρε και αυτά:

Αστεία βίντεο: Οι προσφορές προκάλεσαν φρενίτιδα

Συμβουλές μακιγιάζ : Τα lip oils είναι η νέα τάση