ΜasterChef 2023

MasterChef 2023 : Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε μέσω της συχνότητας του Star και οι κριτές αποφάσισαν να ανακοινώσουν στους διαγωνιζόμενους τους νέους κανόνες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι κριτές, προτού καθίσουν στις θέσεις του για να κρίνουν τα πιάτα, βγήκαν στην κεντρική κουζίνα και είπαν δυο πράγματα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στις οντισιόν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος που έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις στους διαγωνιζόμενους και αποκάλυψε πως οι λευκές ποδιές που θα δοθούν είναι συνολικά. Στις οντισιόν του MasterChef 2023 θα δοθούν 20 ενώ στη μάχη των “μαύρων” θα δωθούν οι υπόλοιπες 4.

“24 είναι οι θέσεις για το σπίτι του MasterChef. Πως θα κερδίσετε μια από αυτές τις θέσεις; Λευκή ποδιά είναι η απάντηση. Κερδίζετε μια ποδιά και κερδίζετε απευθείας την είσοδό σας στο σπίτι. Μέχρι 20 λευκές θα δώσουμε στις auditions. Τις υπόλοιπες θέσεις θα τις διεκδικήσουν αυτοί που θα πάρουν μαύρη ποδιά. Η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Παιδιά φέτος δεν έχουμε bootcamp… Με το σημερινό σας πιάτο μπορείτε να κερδίσετε τη θέση σας στο MasterChef'”. 

Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε τη Δευτέρα 16/1 τις πρώτες οντισιόν και περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι όλα τα πρόσωπα τα οποία θα μπουν στο σπίτι για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Τσέκαρε και αυτά: