ΜasterChef 2023

Το ΜasterChef 2023 ξεκινά επίσημα με την είσοδο 24 παικτών οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο και να πάρουν το μεγάλο έπαθλο που προσφέρει ο διαγωνισμός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To νέο σπίτι των επίδοξων σεφ που θέλουν να στεφθούν νικητές παρουσιάστηκε μέσω της εκπομπής “Breakfast@Star” και όπως θα δείτε πρόκειται για μια πολυτελέστατη βίλα από την οποία δε λείπει τίποτα.

Το μεγάλο σαλόνι αποτελείται από κομψούς καναπέδες όπου μπορούν όλοι οι παίκτες να κάθονται και να συζητούν για τις δοκιμασίες και τις αποχωρήσεις που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ενώ υπάρχουν δωμάτια στα οποία οι παίκτες μένουν μαζί και κοιμούνται σε κουκέτες.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι μεγάλη και ιδιαίτερη και σε αυτή προετοιμάζουν οι μάγειρες του ΜasterChef 2023 τα φαγητά τους και τους καφέδες τους ενώ εκεί θα δούμε και πολλά προϊόντα τα οποία θα διαφημίζουν.

Oι παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι μαγειρικής έχουν όλες τις ανέσεις και στο σπίτι που μένουν δεν τους λείπει τίποτα!Μάλιστα, υπάρχει ένα δωμάτιο στη σοφίτα το οποίο θεωρείται ιδανικό και όποιον θέλει να περάσει μοναχικές ώρες αφού είναι απομωνομένο και δεν μπορεί να τον ενοχλήσει κανείς.

Σίγουρα, αν ήμασταν παίκτες του MasterChef 2023 θα κάναμε ζωάρα μέσα σε ένα τόσο ξεχωριστό σπίτι!

Τσέκαρε και αυτά: