ΜasterChef 2023

Οι auditions του MasterChef 2023 ολοκληρώθηκαν και 24 δημιουργικοί μάγειρες ακονίζουν τα μαχαίρια τους και περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει το πιο συναρπαστικό μαγειρικό ταξίδι της ζωής τους, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ποιοι είναι οι 24 υποψήφιοι MasterChef 2023;

Νίκος Παντατοσάκης (33 ετών)

 

Με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, ο Νίκος μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη μαγειρική και στο βιβλιοπωλείο, που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Λάτρης του κλασικού μαραθωνίου, έρχεται στο MasterChef για να πάρει όσα μπορεί από τον διαγωνισμό και να εξελιχθεί μαγειρικά.

Παύλος Λούλης (39 ετών)

Λάτρης του street food και της Ιταλικής κουζίνας, o Παύλος έρχεται από τη Λευκάδα με φόρα! Με πολυετή εμπειρία στην εστίαση, ως bartender, θέλει
να κάνει focus στη μαγειρική αυτή την περίοδο. «To χέρι του Μίδα», είναι το
παρατσούκλι, που του έμεινε από τα χρόνια που δούλευε ως barman και
ελπίζει να παραμείνει «χρυσός» και στη μαγειρική.

Στέλλα Κατσέ (35 ετών)

Με προϋπηρεσία στην εστίαση, η Στέλλα έρχεται στο ΜasterChef για να ανοίξει τα φτερά της. Επικοινωνιακή και πρόσχαρη, η Στέλλα αγαπάει τη θάλασσα, τα ταξίδια και την αδρεναλίνη. Παρά την καλή της διάθεση και το πλατύ της χαμόγελο, έρχεται με άγριες διαθέσεις και στόχο να γίνει η δεύτερη γυναίκα, που θα κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Αλέξανδρος Αντωνελάκης (37 ετών)

Παλιός γνώριμος του διαγωνισμού από τον περσινό κύκλο. Με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, ο Αλέξανδρος φέτος νιώθει πιο σίγουρος και θέλει να αποδείξει σε όλους ότι ο περσινός αποκλεισμός του στα bootcamp ήταν απλά μία κακή στιγμή.

Θεόδωρος Γαλάνης (25 ετών)

Με όπλο του την παράδοση, o Θεόδωρος έρχεται φέτος στον διαγωνισμό από την Κραταιά Ελασσόνας για να πάει πολύ μακριά… μέχρι τον τελικό! Εκφραστικός και επικοινωνιακός, δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και ελπίζει να του βγει σε καλό.