Άγγελος Τσιγκάκος (33 ετών)

Με πρώτη αγάπη τη μαγειρική και δεύτερη το τραγούδι, ο Άγγελος πιστεύει ότι στο MasterChef θα πάνε «Όλα καλά». Ο Πόντιος – Μανιάτης υποστηρίζει
το “Do it right or go home” και έρχεται για να σηκώσει το τρόπαιο. Δηλώνει ότι μαθαίνει από τα λάθη του και ότι έχει εγωισμό στα κατάλληλα επίπεδα, έτσι ώστε να εξελιχθεί προσωπικά.

Κωνσταντίνος Κόκκοτας (26 ετών)

Ο street food μάγειρας, που από το γυμνάσιο ήξερε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική, έρχεται από τη Λαμία για να δείξει ότι το street food μπορεί να συνδυαστεί με το fine dining. Ο Κωνσταντίνος θέλει να ζήσει το MasterChef σαν τρελός, πιστεύει στις δυνάμεις του και βλέπει τον εαυτό του στον τελικό. Δηλώνει κοινωνικός, ευχάριστος και δημιουργικός.

Δώρα Παπαδαντωνάκη (33 ετών)

Η Δώρα δεν φοβάται την έκθεση, καθώς την έχει συνηθίσει από την ενασχόληση της με το μπαλέτο και το τραγούδι. Δηλώνει έντονος χαρακτήρας, ηγετική και δυναμική, ενώ στα αδύναμα στοιχεία της συγκαταλέγει τη βιασύνη, την παρορμητικότητα και τη νευρικότητα. Πιστεύει ότι για να πάρει κάποιος τον τίτλο του επόμενου MasterChef χρειάζεται πείσμα, εργατικότητα, φαντασία και πολλή αγάπη, για αυτό που κάνει, χαρακτηριστικά τα οποία έχει και η ίδια.

Νίκος Τράκας (29 ετών)

Το μοντέλο και πρώην manager σε χώρο της εστίασης, έρχεται ως «μοναχικός λύκος» για να διακριθεί στο MasterChef. Πλέον αποδέχεται και θεωρεί προτέρημα τη διαφορετική εικόνα του, έχει κάνει το σώμα του καμβά για τατουάζ και δεν επηρεάζεται από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δηλώνει οργανωτικός και όταν χρειάζεται ανταγωνιστικός, ενώ μπορεί να δυσκολευτεί με την έλλειψη καθαριότητας στο σπίτι του MasterChef.