Σέβα Λογοθέτη (27 ετών)

Η Σέβα ζει στη Ρόδο. Μεγαλωμένη στην κουζίνα του εστιατορίου των γονιών της στο νησί της Τήλου, φέτος δηλώνει έτοιμη να κυνηγήσει το όνειρό της.Με χόμπι τους παραδοσιακούς χορούς και το τραγούδι και μεγαλύτερο υποστηρικτή το σύντροφό της, πιστεύει ότι αυτή τη χρονιά έχει έρθει η ώρα να κερδίσει το MasterChef 2023  μια ερασιτέχνης μαγείρισσα της διπλανής πόρτας.

Βαγγέλης Φυλακτάκης (26 ετών)

Ο Βαγγέλης, με καταγωγή από τις Σέρρες, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Με δυνατά του όπλα το χιούμορ και την άγνοια κινδύνου, έρχεται στο MasterChef για να αποδείξει τη μαγειρική του αξία, σε όσους τον έχουν αμφισβητήσει. Ελάττωμά του, όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι η παρορμητικότητα, την οποία θα πρέπει να τιθασεύσει για να μην του σταθεί εμπόδιο στην πορεία του στον διαγωνισμό.

Παναγιώτης Αυγενικός (40 ετών)

Ο Παναγιώτης έρχεται από το νησί των Ιπποτών, όπου ζει και εργάζεται, για
να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο MasterChef, με κύριο σύμμαχο τη
σύντροφά του. Τα πρώτα μαγειρικά του βήματα τα έκανε ως βοηθός του
πατέρα του στην κουζίνα, τον οποίο και έβλεπε ως πρότυπο. Με τη
συμμετοχή του ελπίζει και πιστεύει πως στο τέλος του μαγειρικού
μαραθωνίου θα τερματίσει πρώτος και με διαφορά.

Έλσον Γιάννης Μπεντάι (25 ετών)

Με καταγωγή από την Αλβανία, ο Έλσον τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρόδο. Με όπλο την αγάπη του για τη μαγειρική, έρχεται στο MasterChef 2023 για να επεκτείνει τους μαγειρικούς του ορίζοντες, και να απορροφήσει όσες περισσότερες γνώσεις μπορεί. Έχει γεννηθεί έτοιμος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και θεωρεί ότι η κατάκτηση του τροπαίου είναι μια διαδικασία, που γίνεται, ένα βήμα τη φορά.

Γιώτα Λιοπετρίτη (30 ετών)

Η Γιώτα κατάγεται από την Κύπρο και τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δίχως εμπειρία στις επαγγελματικές κουζίνες, η Γιώτα αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το πάθος της, τη μαγειρική, αφού, όπως πιστεύει η ίδια, όταν κάτι το θέλεις πολύ, μπορείς να το πετύχεις. Με οδηγό της τη δημιουργικότητα και την
αγάπη για αυτό που κάνει, η Γιώτα έρχεται στο MasterChef 2023 για να αντιμετωπίσει ακόμα μια πρόκληση και να δοκιμάσει τα όρια της.