Σταύρος Παπαδόπουλος (34 ετών)

Ο Σταύρος έρχεται από τη Φλώρινα και βλέπει το MasterChef ως μία πολύ δυνατή πρόκληση. Ιδιοκτήτης μπεργκεράδικου, δεν έχει ανταγωνιστεί, όπως λέει ο ίδιος, καλύτερους από εκείνον και πιστεύει ότι στον διαγωνισμό θα τους βρει σίγουρα. Παράλληλα θεωρεί ότι είναι και μια ευκαιρία για τον ίδιο να εξελιχθεί μαγειρικά.

Πωλίνα Βετσίνοβα (20 ετών)

Με καταγωγή από το Ντονέτσκ της Ουκρανίας, η Πωλίνα βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια για σπουδές στον τομέα του Business Organization. Αυτή τη στιγμή διατηρεί ένα ζαχαροπλαστείο μαζί με το αγόρι της στο Παλαιό Φάληρο. Από το MasterChef θέλει να κερδίσει εμπειρίες, γνώσεις και γιατί όχι και τον τίτλο.

Ρωμαίος Κοτσίνης (32 ετών)

Με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, ο Ρωμαίος μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου ακόμα εργάζεται και ζει με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του. Έρχεται στο MasterChef με έναν και μοναδικό στόχο, το έπαθλο, το οποίο θα του δώσει την ευκαιρία να αρχίσει μια νέα και καλύτερη ζωή για αυτόν και την οικογένεια του. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν του αρέσει η
μετριότητα και για αυτόν το MasterChef είναι «όλα ή τίποτα».

Αριστοτέλης Νικολογιάννης (28 ετών)

Ο Αριστοτέλης δηλώνει πεισματάρης, δυναμικός, ευαίσθητος, αλλά και εγωιστής. Πιστεύει ότι όταν έχεις θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, γεγονός που αποδεικνύει και ο ίδιος, αφού σε μικρή ακόμα ηλικία κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του πατέρα. Έρχεται στο MasterChef μετά από την παρότρυνση της 12χρονης κόρης του, με στόχο το έπαθλο.

Νίκος Κοντός (20 ετών)

Ο Νίκος, ή όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του Moto-Moto, σπουδάζει οικονομικά, εργάζεται ως φωτογράφος και λατρεύει τη μαγειρική. Αν και ερασιτέχνης, δεν φοβάται τις μαγειρικές προκλήσεις στο διαγωνισμό. Ο λόγος που έρχεται στο MasterChef είναι για να κάνει περήφανη τη γιαγιά του, που τον έμαθε να μαγειρεύει πιάτα με απλότητα, γεύση και ιστορία.

Ποιος ή ποια θα κατακτήσει τον τίτλο του MasterChef;

Μόνο ένας ή μία θα αναδειχθεί MasterChef 2023!

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star!

Τσέκαρε και αυτά: