Οι 20 καλύτεροι μάγειρες του φετινού διαγωνισμού MasterChef 2023, που συνεχίζουν το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, μπαίνουν στην κουζίνα με αγωνία να δουν τι κρύβει το Μystery Box αυτής της εβδομάδας.

Αυτή τη φορά το κουτί κρύβει πολλά ενδιαφέροντα υλικά αλλά και ένα μεγάλο ερώτημα: πόσο απαραίτητο είναι αλήθεια το μαχαίρι για ένα μάγειρα;

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας έχει στη διάθεση της τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Θα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά; Θα ευνοήσει τους συμπαίκτες της, με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και κατέκτησαν μαζί τη νίκη;

Η δοκιμασία απαιτεί από τους επίδοξους MasterChefs ευελιξία, δυνατά μαγειρικά αντανακλαστικά και ξεκάθαρη σκέψη από την αρχή. Πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο ζητούμενο και προσπαθούν να βρουν λύσεις.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

Τσέκαρε και αυτά: