MasterChef 2023

MasterChef 2023 :Μετά την οριστική αποχώρηση της Σέβας Λογοθέτη, 17 επίδοξοι MasterChefs συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Με Test Δημιουργικότητας ξεκινά η νέα εβδομάδα και ένα μεγάλο δίλημμα περιμένει τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef 2023. Σουβλάκι ή burger; Ιδού η απορία!

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Άραγε, θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του, με τους οποίους έφτασαν μαζί στο απόλυτο άριστα στην Ομαδική Δοκιμασία;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους επίδοξους μάγειρες να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να ετοιμάσουν ένα γαστρονομικό και δημιουργικό πιάτο με αφετηρία τα δύο αυτά αγαπημένα φαγητά.

MasterChef 2023 – Κάποιους το μαγειρικό ζητούμενο θα τους ενθουσιάσει και άλλους θα τους προβληματίσει, αφού δυσκολεύονται να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να σκεφτούν «έξω από το κουτί».

Όπως κάθε φορά, εκείνος ή εκείνη με την καλύτερη προσπάθεια κερδίζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία και το έπαθλο των 1.000 ευρώ! Εκείνοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες οδηγούνται σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Tσέκαρε και αυτά: