MasterChef 5

Το MasterChef 5 είναι έτοιμο να μας κρατήσει συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα αλλά και την Άνοιξη, καθώς κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23/1 και θα προβάλλεται συγκεκριμένες μέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι αγαπημένοι κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν και αναμένεται να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι αφού τα πράγματα πάλι αλλάζουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι κριτές δε θα έχουν ομάδες φέτος και στη διαδικασία επιλογής των παικτών που θα μπουν στο σπίτι, θα δούμε μια διαφορετική κατάσταση αφού θα μπαίνουν στην κουζίνα και θα πρέπει να ανταγωνιστούν έναν υποψήφιο ο οποίος θέλει και εκείνος να μπει στο σπίτι του MasterChef 5.

Το reality μαγειρικής θα εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και θα παίζεται στις 21:00!

Τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 και αναμένεται να δούμε διαφορετικές καταστάσεις καθώς ο κορονοϊός δεν επιτρέπει πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και οι παίκτες, οι κριτές αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πολλά από τα γυρίσματα των επεισοδίων έχουν ήδη γίνει και βρίσκονται ήδη οι παίκτες μέσα στο σπίτι του MasterChef 5 και εμείς περιμένουμε να δούμε πως θα ξεκινήσει γιατί αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τσέκαρε και αυτό: Rolling Stones: Λανσάρουν τη δική τους σοκολάτα