Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Το… αίμα βράζει! Κάποιοι “παγώνουν” από αγωνία! Κάποιοι “ψήνονται” από επιθυμία για τη νίκη!

MasterChef 5: Μετά την ομαδική δοκιμασία, ένα συμβούλιο όλο αλήθειες και σημαντικές επισημάνσεις από τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για τις αστοχίες, που πολλοί δεν περίμεναν να βρουν στα πιάτα που έφτιαξαν με τις ομάδες τους, είναι το αδιάλλακτα πικρό στοιχείο της σημερινής ημέρας.

Η νικήτρια 3άδα, παρέα πάντα με τον Γιάννη Αποστολάκη, κάνει “ποδαρικό” στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο “Samano” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Με ραδιοφωνικές αφιερώσεις, τραγούδια και στιχάκια, η βραδιά γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν ο chef του εστιατορίου και πρώην παίκτης του MasterChef, Λέβις Κοντιμάι, θυμάται και μοιράζεται την εμπειρία του από τον διαγωνισμό με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας.

ad

Στην κουζίνα του MasterChef 5, οι έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μάχονται για την ασυλία, σε μια απαιτητική, τυφλή γευσιγνωσία, που θα χαρίσει αναπάντεχα σε κάποιον ή κάποια τη νίκη.