MasterChef 5

MasterChef 5: Μετά την αποχώρηση της Βίλλη Σεργή, ένα ακόμα MasterClass, για τους 17, που παραμένουν στον διαγωνισμό, ξεκινά. Κάποιες φιλίες και συναισθήματα έχουν κλονιστεί και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα ποιοι έχουν τη διάθεση να συνυπάρξουν ειρηνικά μέσα στο σπίτι του MasterChef 5, για το καλό όλων. Ο χρόνος και η καλή μαγειρική θα βοηθήσουν, όπως γίνεται πάντα μέσα στον διαγωνισμό.

Στο σημερινό MasterClass, ο chef κριτής του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, με βοηθό του τον Πάνο Χαρβαλάκη από το εστιατόριό του Proveleggios, δείχνει ιδιαίτερες μαγειρικές τεχνικές, «ανοίγοντας» το μυαλό των διαγωνιζόμενων στο φάσμα της απλότητας στη μαγειρική με γευστική βαθύτητα.

Στη συνέχεια, ο Chef patron του εστιατορίου Simul και Food and Beverage Manager του διαγωνισμού τα τελευταία δύο χρόνια, Νίκος Θωμάς, με βοηθό του τον Διονύση Σαρακίνη, δοκιμάζουν και πειραματίζονται στην κουζίνα του MasterChef 5, προσφέροντας άφθονο γέλιο αλλά και γνώση, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλόδοξους μάγειρες να ξεχάσουν για λίγο το διαγωνιστικό μέρος.

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 7/3:

Τσέκαρε και αυτό: Ο Χρήστος Μενιδιάτης κυκλοφορεί το εντυπωσιακό music video της νέας του επιτυχίας “Τελευταία Αγκαλιά”