MasterChef 5

MasterChef 5: Η δοκιμασία ασυλίας είχε νικητή τον Τζιοβάνι Σκαράτζι ενώ ο Παύλος Χάππιλος, για ένα αυγό διαφορά, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η μέρα ξημερώνει αρκετά βαριά για τον Παναγιώτη Τζαμαλή και τον Παύλο, καθώς οι δύο φίλοι, που μαγείρεψαν για πρώτη φορά σε ομαδική μαζί, “φλερτάρουν” με το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί και στη δοκιμασία αποχώρησης. Μια φορτισμένη συναισθηματικά ψηφοφορία και μια αλλαγή ψήφου την τελευταία στιγμή, ορίζουν το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, κρύβει σχεδόν όλη την Ελλάδα και είναι εμπνευσμένο από έναν chef διακεκριμένο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους Έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της Ελληνικής κουζίνας. Με έκδηλη τη συμπάθειά τους, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά και όλος ο εξώστης, υποδέχονται τον chef και δάσκαλό τους στο food styling, όλο αυτό το διάστημα μέσα στον διαγωνισμό, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.

Από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες ως τώρα στον διαγωνισμό, με ένα μάλλον άδοξο τέλος για εκείνον ή εκείνη, που αποχωρεί οριστικά από την κουζίνα του MasterChef 5.