MasterChef

Στον τελευταίο κύκλο του MasterChef είχαμε την ευκαιρία να «γνωρίσουμε» μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, δυο παιδιά τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και για την όμορφη σχέση που δημιούργησαν ενώ συμμετείχαν στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος είναι η «ζωντανή απόδειξη» πως ο έρωτας και η μαγειρική μπορούν να συνυπάρξουν και το δίδυμο κατάφερε από τη στιγμή που μπήκε στον διαγωνισμό να μας δείξει πως όταν δυο άνθρωποι θέλουν να πετύχουν, μπορούν να το κάνουν μαζί! Αγνόησαν όλα τα σχόλια (και πολύ καλά έκαναν), και έκαναν αυτό που ήξεραν να κάνουν καλύτερα! Να μαγειρέψουν με την ψυχή τους!

Η Μαρία Μπέη αν και μικρή σε ηλικία διαθέτει αξιοζήλευτο πείσμα και είναι αναμφισβήτητα το κορίτσι που μας δείχνει ότι μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και να μαγειρεύουμε εξαιρετικά στην κουζίνα! Με λίγα λόγια, το κορίτσι είναι πανέμορφο (πολλά αγόρια την εκθείασαν στα social media), φροντίζει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο και στην κουζίνα είναι badass γιατί αυτό που κάνει το αγαπά πολύ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Black & white.. 🧑🏻‍🍳🤍👩🏻‍🍳 #blackandwhite #master #chef #newproject #bestteam #mariampei #dimitrismpellos #foodlover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MP… ❤️ (@mariampei_official_) στις

Ο Δημήτρης Μπέλλος μπορεί να έκανε πολλά κορίτσια να καρδιοχτυπήσουν ενώ βρισκόταν στο MasterChef, αλλά εκείνος είχε και έχει μάτια μόνο για το Μαράκι του και αυτό μας κάνει να «λιώνουμε»! Ξέρει πολύ καλά πως να κινείται στην κουζίνα, έχει φρέσκιες ιδέες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα μετά τη συμμετοχή του στο MasterChef και πλέον συνεργάζονται στα μαγαζιά τα οποία τους ζητούν να στήσουν τα μενού και να αναλάβουν την κουζίνα.

Φέτος, το ζευγάρι εμφανίζεται στην εκπομπή «Happy Day» όπου παρουσιάζουν τις δικές τους μαγειρικές ιδέες και εμπλουτίζουν την κουζίνα της εκπομπής δίνοντας στο τηλεοπτικό κοινό την κατάλληλη ώθηση για να ασχοληθεί με τη μαγειρική!

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος είναι η απόδειξη που χρειάζονται όλα τα ζευγάρια τα οποία φοβούνται να δουλέψουν με τους συντρόφους τους! Σέβονται ο ένας τον άλλον, μοιράζονται το ίδιο πάθος και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να πετύχει μια συνταγή;