Στο MasterChef παίζονται διαφορετικά τα πράγματα φέτος!

Νέα εβδομάδα, νέοι στόχοι στο MasterChef 4! Οι ημέρες χαλάρωσης πάνω στον εξώστη, για όσους δεν τα κατάφεραν την εβδομάδα του Silver Award, τελείωσαν.

Το ολόφρεσκο Mystery Box, που περιμένουν με ανυπομονησία οι 9 του διαγωνισμού, ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις. Γεμάτο με πλεονεκτήματα, εκτός από υπέροχα υλικά, το κουτί μυστηρίου ζητά και μια…”θυσία”. Εκείνος με τη χειρότερη προσπάθεια, θα βρεθεί απευθείας στη θέση υποψηφίου προς αποχώρηση.

Με μεγάλη χαρά οι Μέντορες του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διαπιστώνουν ότι το μαγειρικό επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, ζητώντας να παρουσιάσουν τις  προσπάθειές τους περισσότεροι από τρεις υποψήφιοι, όπως συνήθιζαν.

Τα μυαλά εκείνων όμως που παίρνουν αέρα, δεν θα τους οδηγήσουν στο ίδιο καλό αποτέλεσμα στο Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί. Όσοι δουλέψουν με σύνεση στο MasterChef αλλά και απελευθερωμένοι από το άγχος τους, θα ανέβουν ασφαλείς στον εξώστη.

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας κλείνει με τους παίκτες να ακούν τα σχόλια των κριτών, αναμένοντας την ανακοίνωση των 4 υποψηφίων προς αποχώρηση, και με τα «πιστεύω» πολλών μέσα στον διαγωνισμό, να ανατρέπονται.