MasterChef

To MasterChef είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του ελληνικού κοινού και όλοι περιμένουν να δουν τον επόμενο κύκλο, καθώς οι κριτές Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης είναι η “συνήθεια που έγινε λατρεία”.

 

Και ενώ όλοι περιμένουν να δουν έναν νέο κύκλο, το κανάλι “Star”, φέρεται να κάνει σκέψεις οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα που μέχρι τώρα ξέραμε!

Αφού γίνεται συζήτηση για το Survivor All Star, γιατί να μην υπάρξει κάτι αντίστοιχο και για το MasterChef;

Οι υπεύθυνοι του πολύ δυνατού project που έχει προσφέρει στο κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης θέλουν να δώσουν κάτι διαφορετικό στον κόσμο και ήδη έχουν προσεγγίσει παλιούς παίκτες – μάγειρες για να εκφράσουν τη σκέψη τους αλλά και για να δουν τη διάθεση τους σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Το All Star ριάλιτι μαγειρικής – αν και εφόσον γίνει – θα περιλαμβάνει παίκτες προηγούμενων κύκλων οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο, θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα σημαντικό έπαθλο και θα μπουν στις κουζίνες για να μαγειρέψουν αλλά δε θα είναι δοκιμασίες οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας ερασιτέχνες.

Το επίπεδο θα είναι υψηλό καθώς μιλάμε για μάγειρες που βρίσκονται σε μαγαζιά της Αθήνας αλλά και των υπολοίπων πόλεων και θα πρέπει να φέρουν κάτι καινούργιο στο τραπέζι!

Αν και εφόσον γίνει αυτό το project, η ρότα του παιχνιδιού θα αλλάξει σίγουρα και θα ενθουσιάσει το κοινό!

Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις!

Τσέκαρε και αυτό : Γιώργος Πιλίδης : Η κόντρα με δημοσιογράφο