MasterChef

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη, έφτασε η μέρα, που όλοι περίμεναν. Η Ομαδική Δοκιμασία, που έχει γίνει θεσμός στο MasterChef, γνωστή και ως «τοίχος», θα βοηθήσει αρκετά να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Με τους 8 καλύτερους του διαγωνισμού, δύο ομάδες θα χρειαστεί να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία. Η κάθε μια καλείται να συνεργασθεί με την υποομάδα της, προκειμένου να παραδώσουν μαζί στους κριτές 6 όμοια πιάτα.
Τρία πιάτα πρωτότυπα από την υποομάδα του αρχηγού και άλλα τρία από την υποομάδα με επικεφαλής τον υπαρχηγό.

Το μενού που θα επιλέξουν αυτή τη φορά οι δύο αρχηγοί, θα πρέπει να ακολουθηθεί και να εκτελεσθεί με απόλυτη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις ίδιες τεχνικές, που επιλέγουν αυτοί. Κάθε στιγμή παρέκκλισης από το αρχικό σχέδιο θα φέρει ένα και μόνο αποτέλεσμα: αυτό της αποτυχημένης προσπάθειας.

4, 3, 2, 1 …πάμε! Άλλη μια ιστορική στιγμή γεμάτη φωνές, αρκετά νεύρα, ένταση αλλά και μπόλικη δημιουργικότητα, ξεκινά στην κουζίνα του MasterChef 4.

Σε μια κομβική στιγμή του διαγωνισμού, μπλε και κόκκινοι πασχίζουν για τη νίκη, αφού το αποτέλεσμα θα γεμίσει με μαύρα σύννεφα το όνειρο της διεκδίκησης του τίτλου του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας ΜasterChef!