Το MasterChef ξεκίνησε για τα καλά και οι διαγωνιζόμενοι του reality μαγειρικής έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τα πιάτα τους στους κριτές ενώ έχουμε δει και κάποιες αποχωρήσεις.

Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή το συγκεκριμένο show μας παχαίνει; Γιατί τις τελευταίες μέρες επιστρέφω σπίτι, βάζω να δω το reality στο Star και για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορώ να δείξω έλεος και τρέχω συνεχώς στην κουζίνα για να βρω ότι υπάρχει και να το κατασπαράξω. Ακόμα και αν τα φαγητά είναι απαράδεκτα, για κάποιον λόγο θέλω να τα φάω όλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν θα είναι μόνοι τους. Για πρώτη φορά, την ψηφοφορία θα παρακολουθεί και ο εξώστης. Συντονιζόμαστε τώρα στο @StarChannelTv! #MasterChefGR #StarChannelTv @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Κάποιες μελέτες που έγιναν σε διάφορα πανεπιστήμια έδειξαν πως οι άνθρωποι που παρακολουθούν reality μαγειρικής, έχουν την τάση να παχαίνουν και αυτό μου επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερες τις υποψίες που έχουν μπει στο μυαλό μου.

Μάλιστα, μπορεί να έχω φάει όλη μέρα δίχως να υπάρχει αύριο και να είμαι στο αμήν, αλλά μόλις ξεκινήσει το MasterChef είμαι σε φάση «Πω, κάτι θα τσίμπαγα τώρα» και εννοείται πως περιμένω τις διαφημίσεις για να σαβουριάσω! Γιατί προφανώς δε θα τσιμπήσω ένα μηλαράκι ή ένα πορτοκαλάκι!

Και το δίλημμα μεγαλώνει καθώς περνούν οι μέρες! Να δω ή να μη δω MasterChef; Και όλα αυτά γιατί φοβάμαι πως θα παχύνω και δε χωράω στο νέο φόρεμα που πήρα!

Αχ, άτιμε Κουτσόπουλε, Ιωαννίδη και Κοντιζά! Μας κάνετε κακό αλλά σας αγαπάμε ρε γαμώτο! Θα προσπαθήσω να ελέγξω τις ορμές μου! Τι να σας κάνω!

Τσέκαρε και αυτό: Βουδαπέστη: 10 μαγευτικές φωτογραφίες της πόλης