MasterChef τελικός

MasterChef τελικός: Οι δυο φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής είναι έτοιμοι να ακούσουν τα αποτελέσματα από τις δοκιμασίες τις οποίες έφεραν εις πέρας. Και λίγο πριν βγει ο μεγάλος νικητής, καλό θα είναι να μάθουμε κάποια πράγματα για τα δυο χαμογελαστά παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτη Κουμουνδούρος είναι δυο πρόσωαπ πολύ αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό και ήρθε η ώρα να μάθεις κάποια πράγματα για αυτούς!

Ποια είναι η Καλλιόπη Μπεζαντέ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο και τα γυαλιά, επέστρεψε στον φετινό διαγωνισμό για να δείξει πως λατρεύει τη μαγειρική και με το πείσμα της έφτασε στον τελικό.

Είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Νάξο ενώ έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Αλλά η μαγειρική είναι το μεγάλο της πάθος.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο “σωσίας” του Άκη Πετρετζίκη, Παναγιώτης, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή του MasterChef 6 καθώς μοιάζει πολύ με τον πετυχημένο μάγειρα και πλέον είναι ένας από τους φιναλίστ του τελικού.

Είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Μάνη ενώ είναι λάτρης του κρος φιτ!Ο Παναγιώτης θα ήθελε να ανοίξει κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και θέλει να είναι ψύχραιμος σε όλες τις καταστάσεις.

Τσέκαρε και αυτό : Netflix ντοκιμαντέρ : Τι να δεις τον Ιούνιο