MasterChef

Κάποιοι στέλνουν την αίτηση στο MasterChef πιστεύοντας ότι δεν θα χτυπήσει καν το τηλέφωνό τους. Άλλοι ξεκινάνε με το όνειρο να περάσουν στις audition, άλλοι να πάρουν ποδιά, μερικοί ότι θα μπουν στο σπίτι, κάποιοι θεωρούν ότι είναι για δεκάδα και ελάχιστοι ότι θα φτάσουν τελική πεντάδα.

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει, σε όσους παρακολουθούν το MasterChef 4,  πως ότι και αν σκέφτονται οι φιλόδοξοι μάγειρες του διαγωνισμού, η πορεία τους μέσα στο παιχνίδι θα τους φανερώσει ένα σωρό διαφορετικούς δρόμους, από εκείνους που σκέφτονταν ότι θα ακολουθήσουν.

Για τον Σταυρή, τη Μάρλεν και τον Διονύση, η μέρα θα εξελιχθεί σε ιλιγγιώδη αγώνα μαγειρικής. Τίποτα δεν θα αφήσουν στην τύχη οι 3 Μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ακόμα και αν αυτό τους στοιχίσει και μείνουν χωρίς κανένα διαγωνιζόμενο, που να φέρει το Pin τους μέχρι την τελική 3άδα. Οι δύο αποχωρήσεις όμως, όπως ανακοινώνουν οι κριτές, θα γεμίσουν άλλους με αγωνία, άλλους με πείσμα και κάποιους με ανασφάλεια, όσο και αν πιστεύουν στον εαυτό τους.

Στο τέλος της εξαντλητικής, ψυχολογικά, ημέρας, τα συναισθήματα κορυφώνονται. Δάκρυα χαράς και λύπης από κάποιους, που δεν περίμεναν ότι θα φτάσουν ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους ως αυτό το σημείο του διαγωνισμού.