MasterChef

MasterChef: Η εβδομάδα, που πέρασε, ήταν έντονη και γεμάτη ανατρεπτικές εξελίξεις, που άλλαξαν τις ισορροπίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αφήνοντας την μπλε ομάδα να μετρά τρεις απώλειες: της Τατιάνας Χαρτάτι, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση, του Στέφανου Σαμανή, στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης αλλά και του Νίκου Μπέρκα, που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

ad

Αντίθετα, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη και να αποφύγει την ψυχρολουσία της αποχώρησης.

Ήρθε όμως η  ώρα για το MasterClass της εβδομάδας και μαζί έφτασε και η ευκαιρία για τους 20 επίδοξους MasterChef, που συνεχίζουν στον διαγωνισμό, να χαλαρώσουν για λίγο από τις υψηλών απαιτήσεων δοκιμασίες.

Ο chef κριτής Πάνος Ιωαννίδης μοιράζεται, για μια ακόμη φορά, τα μυστικά του, δείχνοντας  έξυπνες τεχνικές και ιδέες, που μπορούν να φανούν σωτήριες στις επικείμενες δοκιμασίες στους διαγωνιζόμενους.

Καλεσμένος του Πάνου Ιωαννίδη, ο chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, πρόσωπο γνώριμο και αγαπητό στους διαγωνιζόμενους, αφού και στο MasterChef 2022 βρίσκεται στο πλάι τους ως Food Stylist, βοηθώντας με τη γνώση και την εμπειρία του να βελτιώσουν την εμφάνιση των πιάτων τους.

Κάθε τεχνική, που διδάσκονται, είναι πολύτιμη και μπορεί να φανεί καταλυτική για τις δύσκολες δοκιμασίες, που περιμένουν τους διαγωνιζόμενους τη νέα εβδομάδα. Και όπως κάθε εβδομάδα στο MasterChef 2022, θα είναι και αυτή απαιτητική και ανατρεπτική!

Ad