: Σε κλίμα χαράς ξεκινάει το μάθημα με τον Πάνο Ιωαννίδη και βοηθό του την Κατερίνα, να φτιάχνουν, τι άλλο φυσικά; φρέσκια πάστα! Τα μυστικά του “βασιλιά της πάστας” παρέα με την “πριγκίπισσα της πάστας” του διαγωνισμού, την Κατερίνα, περνάνε σε μια ονειρική συνταγή, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τον επικεφαλής της κουζίνας του στο Nolan, Χάρη Μαρίστα, θα συνδυάσουν το ασιατικό με το απλό μεσογειακό στοιχείο, φτιάχνοντας πεντανόστιμο τηγανητό μπακαλιάρο με bao buns. Στο τέλος του μαθήματος δε μένει ούτε ψίχουλο!
Καλεσμένος στην κουζίνα του MasterClass, ο πολύ αγαπημένος chef του εστιατορίου Simul και F & B του MasterChef 4, Νίκος Θωμάς. Με βοηθό του τον Δημήτρη, ο chef δείχνει πως το καθαρό μυαλό με απλές τεχνικές και νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο comfort πιάτο.