MasterChef

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι μόνο ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022!

Οι δοκιμασίες για την πρόκριση συνεχίζονται και στο τέλος της ημέρας οι τρεις φιναλίστ θα είναι γεγονός!

Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και οι απαιτητικές δοκιμασίες, που ακολουθούν, μπορούν να ανατρέψουν το βαθμολογικό αποτέλεσμα, που έχει ήδη σχηματιστεί, μετά τις δυο πρώτες δοκιμασίες του Ά Ημιτελικού του φετινού Final 4. Οι επίδοξοι chef γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία “Follow The Chef”, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Στο τέλος της ημέρας και μετά την ολοκλήρωση όλων των δοκιμασιών, ποιοι θα είναι τελικά οι φιναλίστ του MasterChef 2022 και για ποιον ή ποια το ταξίδι στο φετινό διαγωνισμό θα λήξει μια ανάσα πριν τον τελικό;

Τσέκαρε και αυτό : Δημοπρασία : Δικαστής μπλόκαρε την πώληση φορέματος από τον “Μάγο του Οζ”