MasterChef

MasterChef : Η Βασιλική Δροσάτου δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στο διαγωνισμό και ήταν εκείνη που αποχώρησε, στην προηγούμενη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου.

«Εβδομάδα του αμπελιού» για το MasterChef 2022 και η Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας θα διεξαχθεί σε ένα από τα ιστορικότερα οινοποιεία της Ελλάδος.

Το μαγειρικό ζητούμενο της εβδομάδας αφορά στο ιδιαίτερο και απαιτητικό αντικείμενο του wine pairing και οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν πέντε πιάτα, που θα συνδυάζονται με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κρασιού.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σε αυτή τη δοκιμασία για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ο wine expert της ομάδας του Warehouse, Γιώργος Κανόπουλος.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Ποια θα είναι τα νέα δεδομένα στις δυο ομάδες και πώς θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Οι αρχηγοί μαζί με ένα μέλος της ομάδας, που θα επιλέξουν, θα είναι οι μόνοι που θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα κρασιά, που θα συνοδεύουν το κάθε πιάτο, κάνοντας το έργο τους ακόμα πιο σημαντικό. Οι σωστές σημειώσεις, η απόλυτη κατανόηση αλλά και η σωστή μεταφορά των πληροφοριών στην υπόλοιπη ομάδα, είναι ζωτικής σημασίας.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κατανοήσει καλύτερα το ζητούμενο της δοκιμασίας και να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, που θα την οδηγήσουν στη νίκη;

Τσέκαρε και αυτό : Survivor : Τι θα δούμε την Τετάρτη 13/4