Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γατόπουλου, μια νέα εβδομάδα με νέες εκπλήξεις, μέσα από το κουτί μυστηρίου, περιμένει τους 21 του διαγωνισμού. Με οδηγό τη φαντασία τους αλλά και τον γευστικό συνδυασμό, οι νέοι μάγειρες του MasterChef 4, καλούνται να κάνουν νόστιμους συνδυασμού μέσα σε υπέροχα στημένα πιάτα.

Ζητούμενο είναι ένα γευστικό ποτ πουρί από αγαπημένα υλικά των τριών σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κάνοντας χρήση τουλάχιστον 3 υλικών από εκείνα που προτείνουν οι Μέντορες, οι παίκτες θα πρέπει να βγάλουν πιάτα αντάξια του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα πολυποίκιλο αλλά με χιούμορ. Κάποιοι, που δεν κατανόησαν τη δοκιμασία, μένουν εκτός ανταγωνισμού και δεν φτάνουν ποτέ μπροστά στους κριτές με το πιάτο τους.

Το Τεστ Δημιουργικότητας ασκεί μεγάλη πίεση όταν για άλλη μια φορά ο εφιάλτης του ψωμιού του τοστ ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά, ακόμα και οι πιο μελετηροί του διαγωνισμού, βρίσκονται στριμωγμένοι στη γωνία από τον περιορισμένο χρόνο, που έχουν στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν το πιάτο τους.

Τα αποτελέσματα κρίνονται σε πολύ δημιουργικές και ισορροπημένες λεπτομέρειες, φέρνοντας 5 καλύτερα πιάτα μπροστά να συναγωνίζονται. Τα αποτελέσματα κρίνονται σε πολύ δημιουργικές και ισορροπημένες λεπτομέρειες, φέρνοντας 5 καλύτερα πιάτα μπροστά να συναγωνίζονται το ένα το άλλο. Ένα όμως θα κερδίσει τον τίτλο του πιο δημιουργικού και εύγευστου πιάτου για αυτή την εβδομάδα. Στον αντίποδα αυτού, 4 υποψήφιοι θα φέρουν και πάλι την αγωνία στο προσκήνιο.

Δείτε το trailer :

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;
Ποιος θα γευθεί τη νίκη;
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;
Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

MasterChef 4
Δευτέρα 24.2.20 στις 21.00

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00