Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και το κορίτσι του, η Ιλάειρα, αποφάσισαν να παντρευτούν και καθημερινά παρακολουθούμε στα μέσα την πορεία της σχέσης τους λες και βλέπουμε κάποιο ριάλιτι!

Και να σου πω κάτι; Φάση έχει, γιατί μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα που έχουμε τριγύρω μας, μέσα στις κακοτοπιές που συμβαίνουν αλλά και με όλα αυτά τα “χαζά” που βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με στον τομέα των σχέσεων, βλέπουμε ένα ζευγάρι το οποίο ζει στα άκρα και φανερώνει τον έρωτα τους με τον τρόπο που εκείνο θέλει και γουστάρει!

Έκαναν έναν αρραβώνα υπερπαραγώγα, φόρεσαν τα πριγκιπικά τους, τα κοσμήματα τους, είδαμε χορούς και αρνιά να σουβλίζονται και ήταν κάτι πολύ ωραίο! Μπορεί να μη συμφωνείς γιατί είσαι τυπάκι το οποίο θέλει τα πιο private πράγματα αλλά και ίσως να νιώθεις πως υπάρχει κάποιο υποτυπώδες fakeness πίσω από όλα αυτό, αλλά αν βγάλεις από το μυαλό σου όλα αυτά τα αρνητικά θα δεις πως είναι μια ευχάριστη στιγμή! Αν δε θες να την παρακολουθήσεις, απλά αλλάζεις κανάλι! Αν δε θέλεις να “συμμετάσχεις” σε αυτόν τον έρωτα απλά δεν παρακολουθείς! So simple!

Τα δυο παιδιά πήραν τις αποφάσεις τους, αντάλλαξαν τα δαχτυλίδια τους και είναι έτοιμοι να ζήσουν από πρώτο χέρι τον έγγαμο βίο! Και μπράβο και μαγικά τους, αν θες την άποψη μου, αφού αυτό θέλουν! Κάνουν αυτό που τους αρέσει και ζουν τις στιγμές τους χωρίς να δίνουν σημασία σε αυτό που ακούγεται “Με τι θα πει ο κόσμος, και ο κόσμος κρίνει”. Αυτό μας έχει “φάει” .

Έχουμε μάθει να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα βάζοντας ένα αρνητικό πρόσημο σε όλα! Και αντί να χαρούμε για τα χαμόγελα που έχουν οι άνθρωποι στα χείλη τους, προτιμούμε να ρίχνουμε χολή!

Οκ, δε λέω κάποια πράγματα ίσως να μη σου ταιριάζουν και να θες να ρίξεις το κράξιμο σου, βρε αδερφέ! Το “ακούω”! Αλλά βάλε και λίγο μέτρο γιατί είναι μια στιημή που επιτέλους βλέπουμε λίγο έρωτα! Όπως και αν είναι αυτός! Και ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα βρε παιδιά! Πολύ ωραίο!

Who said this? @stylefreakalex