Μαύρο Ρόδο

Η Κασσιανή πείθει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι μετά από την πίεση του Γεράσιμου στα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά Μαύρο Ρόδο τη νέα εβδομάδα.

Επεισόδιο 73 (Δευτέρα 6/03) – Μαύρο Ροδο

Η Κασσιανή πείθει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Ο Πέτρος μένει πίσω να την περιμένει. Η Κύρα καταλαβαίνει πώς κινδυνεύει στα χέρια του Παράσχου και προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια.

Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις και εκείνη προκειμένου να τον ξαναδεί, του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του. Ο Σταυρίνος ετοιμάζεται για το θαύμα, ενώ οι προσπάθειες της Γιάννας να τον αποτρέψει θα πέσουν στο κενό.

Η Όλγα επιστρέφει σπίτι και η Πολυξένη κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα πάντα για το Διακοσάββα, ως αντάλλαγμα, για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. Η Θάλεια, ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας, η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Επεισόδιο 74 (Τρίτη 7/03) – Μαύρο Ροδο

Η Κύρα έχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης και τα εγγόνια της βρίσκονται στο πλευρό της. Η έγνοια της, όμως, είναι η Αλεξία και η σχέση της με τον Βίκο. Στη Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης.

Τα πράγματα, όμως,  δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή. Ούτε τα θαύματα. Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της. Θα την αντιμετωπίσει με θάρρος.

Στον Πέτρο όμως, δεν θα πει κουβέντα. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται και πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο το αντίτιμο για τη χάρη που του έκανε.

Τσέκαρε κι αυτό: