Μαύρο Ρόδο

Η σειρά Μαύρο Ρόδο έρχεται τη Δευτέρα με ένα νέο επεισόδιο και πλέον οι εξελίξεις γύρω από τη Ελισάβετ και τον Πέτρο είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο τη Δευτέρα στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και η Ελισάβετ είναι και πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από τον Λουκά, ο οποίος προσεγγίζει τη Θάλεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά της Αλεξίας. Ο Θέμης διαπιστώνει ότι η κόρη του συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει.

Ο Σταυρίνος δεν δείχνει καμία διάθεση και θέληση για να ξαναπερπατήσει. Ο Μανόλης αποκαλύπτει στη γυναίκα του το μεγάλο μυστικό του γιου τους.

Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η Ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της Mονής.

Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για τον χαμό της Αγγελικής. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή για να φέρει πίσω τον Πέτρο, ο οποίος ζητάει από την Ελισάβετ να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Τσέκαρε κι αυτό: